Održana 5. Sjednica Skupštine udruge Hrvatski klaster konkurentnosti prehrambeno-prerađivačkog sektora

  • Slika /učitane slike/HKK 1.jpg
  • Slika
Dana 19. travnja 2018. godine u Zagrebu u prostorijama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta održana je 5. Sjednica Skupštine udruge Hrvatski klaster konkurentnosti prehrambeno-prerađivačkog sektora na kojoj je ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije nazočio ravnatelj Ilija Cota,mag.iur.

Ravnatelj Agencije je član Upravnog odbora HKK PPS-a te na Skupštini predstavlja Agenciju kao članicu HKK PPS-a.
Sjednici Skupštine nazočila je i pomoćnica ministrice regionalnog razvoja i fondova EU,  gospođica Kristina Bilić, koja je nazočne pozdravila u ime ministrice  Gabrijele Žalac i svoje osobno ime te održala prezentaciju „Mogućnosti za pripremu EU projekata i organizacijsko-financijski preduvjeti HKK PPS-a posebno u okviru Nove financijske perspektive te pripreme Nove razvojne strategije Republike Hrvatske 2030“.

Na Skupštini je predsjednik HKK PPS-a gospodin Novak najavio i Regionalni skup „Mogućnosti pripreme EU  projekata od šireg interesa za prehrambeno-prerađivački sektor i razvoj Slavonije, Baranje i Srijema“ koji će se održati 7. svibnja 2018. godine u Vinkovcima pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije, a u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU, Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskim klasterom konkurentnosti prehrambeno-prerađivačkog sektora.


Pisane vijesti