„Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017.“

Slika /slike svibanja/slika 07.jpg
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je i ove godine pokrenulo „Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017.“ čija je svrha dodatna promocija uspješnih projekata, financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, ali i informiranje šire i ciljane javnosti o mogućnostima korištenja sredstava koji su Hrvatskoj na raspolaganju.
 
Ovakav oblik promocije predstavlja  još jedan u nizu načina kojima građanima omogućavamo uvid u načine na koji EU projekti djeluju kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama.
 
Nastavno na nominacije EU projekata koje ste nam dostavili za područje svoje županije, ovim putem Vas obavještavamo da je glasovanje za Izbor najuspješnijeg lokalnog EU projekta u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017 sada otvoreno, a glasovati je moguće na Internetskoj stranici strukturnih fondova na poveznici  https://strukturnifondovi.hr/izbor-za-najuspjesniji-lokalni-eu-projekt-2016-2017/
 
Potrebno je kliknuti na tipku “Odaberi” koja se nalazi u dnu opisa svakog nominiranog projekta te potvrdite svoj izbor klikom na tipku “Glasaj ovdje” koja se nalazi na dnu stranice. Glasovati je moguće samo jednom, a da bi bilo prihvaćeno, potrebno je odabrati ukupno tri projekta koje smatrate posebno uspješnima. Glasovanje je otvoreno do 30. lipnja 2018. godine.

Kao kandidati Vukovarsko-srijemske županije navedeni su:
 

 

Pisane vijesti