Informativni dan povodom 4. Poziva programa Interreg Europe 2014. - 2020.

Slika /učitane slike/mrrfeu5.jpeg
Jučer je u prostorijama Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU održan informativan dan za program InterregEurope2014. – 2020 u u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programate pravovremene pripreme za prijavu na 4. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Najavljeni datum kada će se program otvoriti je07. svibnja 2018. godine, a prijave će se moći slati do 22. lipnja 2018. godine.

Program InterregEuropefinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi kroz partnerske projekte pružio podršku učenju i razmjeni iskustava među organizacijama koje sudjeluju u kreiranju i provedbi lokalnih, regionalnihi nacionalnih politikate programa regionalnoga razvoja s ciljem poboljšanja njihove učinkovitosti.

Također, na informativnom danu prisutni su imali priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane dva uspješna hrvatska projektna partnera iz prethodnih poziva (REGEA i HAMAG BICRO). Ispred RA VSŽ na informativnom danu sudjelovale su Ana Bošković i Zrinka Lončar. 


Pisane vijesti