3. Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije

Slika /učitane slike/ss.jpg
VUKOVAR 12. 02. 2018. – u tijeku je 3. Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije koja se održava prostorijama Županije (Županijska 9). Koordinacija je započela u 8:30 sati.

Predloženi dnevni red je slijedeći: Inicijativa Zajednice povratnika o novom Zakonu o ratu stradalim područjima (izvjestitelj: g. Josip Kompanović), predstavljanje ugovora o sufinanciranju medijske kampanje borbe protiv ovisnosti na području VSŽ (izvjestitelj: g. Josip Dabro) te ugovora o sufinanciranju projekta organiziranog besplatnog prijevoza za umirovljenike na području VSŽ u toplice (izvjestitelj: g. Mihajlo Tomašković) i predstavljanje naftne kompanije Vermilion Energy (izvjestitelj: g. Arso Putniković).

Ispred Razvojne agencije sudjeluje ravnatelj g. Ilija Cota s temama izmjene i dopune Zakona o regionalnom razvoju, predstavljanje novog Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem te jačanje uloge regionalnih koordinatora. Dok gđa Marija Dević,  savjetnica za regionalni razvoj i strateško planiranje predstavlja Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2018. godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice.
 


Pisane vijesti